Home » Local » Vineri, 12 mai 2023, în județul Vaslui se organizează „Bursa generală a locurilor de muncă“

Vineri, 12 mai 2023, în județul Vaslui se organizează „Bursa generală a locurilor de muncă“

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui organizează, vineri, 12 mai 2023, „Bursa generală a locurilor de muncă“.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au şansa de a intra pe piața muncii, la “Bursa generală a locurilor de muncă“, ce va avea loc în data de 12 mai 2023 cu începere de la orele 900, în următoarele locații: Vaslui –  sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, Str. Donici, nr. 2;  Bârlad – foaierul Teatrului Victor Ion Popa, strada  Republicii, nr. 268; Huşi –  sediulul Casei de cultura Alexandru Giugaru, str. Alexandru Giugaru nr.2,  Huşi.

„Mediul de afaceri continuă să se confrunte cu un deficit important de forță de muncă, motiv pentru care ne propunem să facilităm dialogul direct între agenții economici și solicitanții de loc de muncă. Evenimentul organizat în acest an se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv cetățenilor străini și apatrizi aflați în situații deosebite, care provin din zona conflictului armat din Ucraina și se află în România”, a spus Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al AJOFM Vaslui.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă angajatorii au posibilitatea de a interacționa direct cu persoanele participante, de a recruta şi selecta personal în vederea angajării.

Agenţii economici interesaţi se pot adresa direct la AJOFM Vaslui, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri de muncă disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1A conform prevederilor Legii nr.76/2002, până la data de 10.05.2023.

Pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită oferta de locuri de muncă vacante la următoarele adrese:

Vaslui : la sediul ALOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, sau email: doina.rotaru.vs@anofm.gov.ro;

Bârlad: la sediul ALOFM Bârlad din B-dul Epureanu, nr. 8, emal: elena.ibanescu.vs@anofm.gov.ro;

Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, email: serinela.haj.vs@anofm.gov.ro.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: