Home » Local » Automobile de epocă! Retro Parada Primăverii în Centrul Civic al municipiului Vaslui

Automobile de epocă! Retro Parada Primăverii în Centrul Civic al municipiului Vaslui

Astăzi, duminica 30 aprilie 2023, Retromobil Club România filiala Vaslui, invită pasionații de automobile de epocă din municipiul Vaslui, și nu numai, la Retro Parada Primăverii, eveniment în cadrul căruia vasluienii vor putea admira autoturisme aparţinând unor colecţionari şi pasionaţi de vehicule istorice din judeţ, dar și din alte județe, precum Iași, Bacău, Suceava sau Galați.

Retro Parada Primăverii se desfășoară în Centrul Civic al municipiului Vaslui între orele 10 și 13. Vor fi expuse mașini mai vechi de 30 ani, românești și străine, aparținând colecționarilor. Printre vedetele Retro Paradei Primăverii se vor afla Dacii 1100 și 1300, dar și alte automobile, unele cu o vechime de peste 70 de ani.

„Retromobil Club Romania împlineste 25 ani de la înființare, astfel că întregul eveniment se va desfășura sub această aniversare. Retro Parada Primăverii este organizată cu sprijinul Primăriei Vaslui și va avea loc între orele 10:00-13:00. Expoziția va strânge în centrul Vasluiului proprietari de autovehicule românești și străine, ce au vechime de peste 30 ani. Mă refer la mărci precum Aro, Dacia, Oltcit, Ford, Porsche și Mercedes din Vaslui, Huși, Bârlad, Iași, Bacău, Tecuci. Sperăm într-o prezență destul de mare a publicului, cu mic cu mare, nepoți, părinți și bunici, pasionați de automobile de colecție si de vremurile în care acestea au scris istorie în țara noastră”, a spus Iulian Jalbă, vicepreședintele Retromobil Club România – filiala Vaslui.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*