Home » Local » Răzbunare în familie! Tată și fiu din comuna Băcești au băgat în spital un tânăr din Armășeni

Răzbunare în familie! Tată și fiu din comuna Băcești au băgat în spital un tânăr din Armășeni

Poliţiştii Secției 6 Poliției Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut 2 bărbați, tată și fiu, în vârstă de 41 și 19 ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a 2 bărbați de 41 și 19 ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, care ar fi agresat un bărbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, pe un drum public din localitatea Armășeni, comuna Băcești, la data de 27 aprilie 2023.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, în data de 27 aprilie 2023, la ora 21.45, în localitatea Armășeni, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, cei doi bărbați cercetați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, provocând scandal, și ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din aceeași localitate, pe care ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței și ulterior, odată cu prăbușirea acestuia la pământ, ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului.

În urma agresiunii, bărbatul de 25 de ani a suferit leziuni ce necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

La data de 28 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 6 Poliției Rurală Negrești au luat față de cei 2 bărbați cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbaților.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*