Home » Local » Audiențe la Prefectura Vaslui. Cea mai mare nemulțumire a oamenilor e legată de aplicarea legilor fondului funciar

Audiențe la Prefectura Vaslui. Cea mai mare nemulțumire a oamenilor e legată de aplicarea legilor fondului funciar

Daniel Onofrei, prefectul județului Vaslui, s-a întâlnit cu o serie de cetățeni care au venit în audiență la Instituția Prefectului Vaslui pentru a-și face cunoscute problemele cu care se confruntă. Într-un efort de a-și proteja drepturile și interesele, acești oameni și-au expus nelămuririle referitoare la aplicarea legilor fondului funciar, neînțelegeri în ce privește colaborarea cu autoritățile locale, cu vecinii, cu asociațiile de locatari, cu dezbaterea unor moșteniri sau cu înmatricularea unor vehicule.

„Am ascultat cu atenție și cu empatie fiecare caz prezentat, iar dialogul purtat cu oamenii a fost unul bazat pe înțelegere și respect reciproc. În urma discuțiilor, am reușit să lămurim anumite aspecte care trenau de mai multă vreme și să oferim explicații clare cu privire la modalitățile legale de a rezolva problemele cu care acești cetățeni se confruntă. În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, am obligația să sprijin și să îndrum oamenii să își rezolve cererile în mod legal și eficient. Acesta este un încă un exemplu al importanței dialogului și al cooperării între cetățeni și autorități”, a spus Daniel Onofrei.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: