Home » Local » Cauza incendiului din Bârlad: Un scurtcircuit electric produs la un conductor electric lăsat sub tensiune

Cauza incendiului din Bârlad: Un scurtcircuit electric produs la un conductor electric lăsat sub tensiune

A fost stabilită cauza probabilă de izbucnire a incendiului. Astfel, după analizarea probelor găsite la fața locului, pompierii militari au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului, un scurtcircuit electric produs la un conductor electric lăsat sub tensiune, în scara C a blocului de locuințe.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a intervenit cu 14 autospeciale de stingere cu apă, trei autoscari mecanice, două ambulanțe SMURD tip B2 și peste 70 de pompieri,  pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul blocului C4, strada Mihai Viteazul, municipiul Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o singura victimă intoxicată   ușor cu monoxid de carbon și alte gaze toxice. Victima, stabila hemodinamic și cooperantă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*