Home » Local » PNL înseamnă PSD! Forța Dreptei Vaslui va fi principala alternativă la PSD, în alegerile locale din 2024

PNL înseamnă PSD! Forța Dreptei Vaslui va fi principala alternativă la PSD, în alegerile locale din 2024

Marius Arcăleanu, președintele Organizației Județene a Partidului Forța Dreptei Vaslui, a spus că în acest moment PNL înseamnă PSD, iar cetățenii județului sunt convinși de această realitate politică.

„Forța Dreptei Vaslui este o echipă de oameni noi, de oameni serioși și o să vedeți că Forța Dreptei la Vaslui va fi o alternativă la cei care sunt astăzi la putere. Și astăzi la Vaslui este PSD! Forța Dreptei va fi alternativa la PSD în 2024 și o să vedeți că așa va fi. Anul viitor avem cinci rânduri de alegeri. Nu mai este vreun cetățean care urmărește fenomenul politic cât de cât să nu spună că, de fapt, PNL înseamnă PSD azi”, a spus Marius Arcăleanu.

De altfel, la nivel local, în organizația județeană al Partidului Forța Dreptei Vaslui sunt foarte multe persoane provenite din PNL, activiști care nu au acceptat tutela PSD asupra liberalilor.

„Acestor oameni li se pune adevărații liberali. Sunt oameni de caracter și care nu au rămas în PNL să primească câte un oscior de la PSD. Marius Arcăleanu înseamnă Vaslui din punctul meu de vedere și al echipei pe care o conduc  acum. Sutn singurul om politic căruia îi pasă de acest județ”, a mai spus Arcăleanu.

În perspectiva confruntărilor electorale din anul viitor, Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, este cel mai important adversar politic.

„Merg foarte des în județul Vaslui și discut de la om la om la sărbători ale comunelor sau atunci când ne constituim organizații locale. Am constatat că nu există om care să spună că Dumitru Buzatu a făcut ceva pentru județul Vaslui. Din punctul meu de vedere, Dumitru Buzatu nu a făcut vreun lucru ca județul Vaslui să crească de la an la an. PSD conduce în Vaslui de la Revoluție încoace. Cetățenii vor decide prin vot în 2024”, a mai adăugat Marius Arcăleanu.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*