Home » Local » Bătaie pe o terasă în orașul Negrești! Un tânăr a fost lovit cu pumnii în zona capului

Bătaie pe o terasă în orașul Negrești! Un tânăr a fost lovit cu pumnii în zona capului

Poliţiştii Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat,  în vârstă de 38 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat din Negrești, bănuit că ar fi agresat un tânăr de 20 de ani, din Negrești, la data de 15 iunie 2023, în zona unui spațiu comercial de pe strada Alexandru Ioan Cuza.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 15 iunie 2023, ora 21.20, pe terasa unui local de alimentație publică, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, tânăr de 20 de ani, lovind-o cu pumnii în zona capului.

Urmare a agresiunii, victimei i-ar fi fost distruși ochelarii de vedere.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 6-7 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 19 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Poliției Orașului Negrești au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva sa fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: