Home » Local » Trei tineri au agresat o persoană în Draxeni! Victima a suferit leziuni ce necesită 17 de zile de îngrijiri medicale

Trei tineri au agresat o persoană în Draxeni! Victima a suferit leziuni ce necesită 17 de zile de îngrijiri medicale

Poliţiştii Secției 6 Poliției Rurală, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 17 ani, din comuna Rebricea, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a trei tineri din comuna Rebricea, bănuiți că ar fi agresat un bărbat de 40 de ani, din Rebricea, la data de 16 iunie 2023, în zona unui local de alimentație publică din localitatea Draxeni, comuna Rebricea.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 18 iunie 2023, ora 20.20, în zona unui local de alimentație publică, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, tinerii cercetați ar fi agresat persoana vătămată, lovind-o cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 16-17 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 20 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 6 Poliției Rurală Negrești au luat față de tinerii cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva acestora fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate.

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: