Home » Local » Conducerea PMP Vaslui: Președintele Werner Iohannis Klaus a predat la cheie România PSD-ului!

Conducerea PMP Vaslui: Președintele Werner Iohannis Klaus a predat la cheie România PSD-ului!

Conducerea PMP Vaslui a organizat o conferință de presă în care a abordat principalele subiecte aflate în dezbatere pe agenda publică. Marcel Gangu, președintele Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Vaslui, a spus că „domnul președinte Werner Iohannis Klaus a predat la cheie România PSD-ului”.

Astfel, nu mai există opoziție în Parlamanetul României și nici nu mai există o forță de dreapta în România, după ceea ce a numit „subjugarea PNL”, de către PSD.

„PMP a propus crearea unui pol de dreapta, o forță de dreapta, din toate partidele de dreapta, USR, Forța Dreptei și alte partide, care să se unească și să facă într-adevăr opoziție la politica PSD-ului, pentru că alt partid nu există în acest moment decât PSD. PNL și celealte partide sunt subjugate, nu mai au relevanță”, a precizat Marcel Gangu.

Mioara Idriceanu, președinta Organizației Județene de Femei a PMO, a vorbit despre problemele pensionarilor, amintind despre faptul că nu li s-au mărit pensiile:

Nu au medicamente, nu au nicio facilitate. Dacă înainte un pensionar putea să meargă să-și ia bilete de tratament și altele, acum le trebuiesc documente în plus și tot felul de hârtii, iar ei nu mai fac față. Nu pot, efectiv, să-și întrețină casa, chirie, lumină, gaz, din pensia pe care o iau. Nu se poate. Sunt părinții noștri, rudele noastre, neamurile noastre, cunoscuții noștri. La Vaslui nimic nu s-a făcut pentru ei, în afară de cluburile pentru pensionari. Eu cred că nu de cluburi au ei nevoie. O problemă gravă este lipsa de ajutor și umilința la care sunt supuși în momentul în care merg la autoritățile statului pentru rezolvarea problemelor. Foarte mulți sunt acum cu cadastre la pământ, cu moșteniri, cu case sau adeverințe, și nu sunt tratați respectuos acești oameni care au contribuit ani la rândul la bugetul statului, la Casa de pensii și astăzi sunt total dezamăgiți”.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*