Home » Local » Echipa Forța Dreptei Vaslui militează pentru desființarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Echipa Forța Dreptei Vaslui militează pentru desființarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

În data de 26 iunie 2023, a avut loc Consiliul Național Forța Dreptei. Pe lângă probleme organizatorice, în cadrul evenimentului s-a dezbătut și proiectul de lege pentru desființarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Marius Arcăleanu, președintele Organizației Județene a Partidului Forța Dreptei Vaslui, a spus că echipa Forța Dreptei Vaslui a susținut acest proiect și va continua să facă același lucru pe viitor.

În acest moment, Partidul Forța Dreptei Vaslui are structurate organizații în mai bine de jumătate din cele 86 de UAT-uri ale județului Vaslui, iar în câteva comunități locale sunt stabiliți deja și candidații pentru funcția de primar.

În municipiul reședință de județ conducerea organizației este asigurată de un președinte intermiar, iar până la alegerile locale urmează să fie stabilit și un candidat la primărie.

„Am început să facem acțiuni și mergem înainte, pentru că așa trebuie să facă un partid. Un partid care nu are în momentul de față destulă notorietate. Oamenii trebuie să știe cine este Marius Arcăleanu, ce este Partidul Forța Dreptei. Vrem să facem treabă, iar în 2024 este momentul. Primul examen pentru Forța Dreptei Vaslui va fi cel al alegerilor europarlamentare. Vom vedea în funcție de rezultat cum vom aborda alegerile locale. De la debutul meu în politică m-am dedicat în totalitate municipiului Vaslui și în ultima perioadă județului Vaslui”, a spus Marius Arcăleanu.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*