Home » Local » Ședință de lucru privind problemele legate de câinii fără stăpân din municipiul Bârlad

Ședință de lucru privind problemele legate de câinii fără stăpân din municipiul Bârlad

Conducerea Prefecturii Vaslui a participat la o întâlnire organizată de Primăria Bârlad, alături de reprezentanți ai SC Reiser SA, Poliția Animalelor și un ONG pentru protecția animalelor. Tema discuțiilor a făcut referire la problemele legate de câinii fără stăpân din municipiul Bârlad.

Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, reprezentat de SC Reiser SA, are responsabilitatea de a captura, transporta, adăposti, hrăni, deparazita, vaccina, steriliza și trata bolile câinilor fără stăpân din domeniul public. În plus, identifică și înregistrează animalele în Registrul Câinilor fără Stăpân și le oferă spre adopție.

Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Bârlad se implică activ în protejarea câinilor și solicită de asemenea sprijinul ONG-urilor existente în municipiul Bârlad pentru a crește numărul de adopții.

Este important să înțelegem că aceste ființe au nevoie de îngrijire și protecție. Încurajăm comunitatea să se implice în adopția câinilor. În plus, adoptarea unui câine fără stăpân poate contribui la reducerea semnificativă a numărului de animale fără adăpost din municipiul Bârlad.

Orice persoană interesată să adopte un câine fără stăpân, se poate adresa Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Bârlad sau ONG-urilor pentru protecția animalelor din zonă. De aici se pot obține toate informațiile despre procesul de adopție și despre câinii disponibili pentru adopție.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*