Home » Local » Urmărit internațional de autoritățile din SUA, reținut la Albița

Urmărit internațional de autoritățile din SUA, reținut la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut în vederea predării un cetățean ucrainean, căutat de autorităţile din SUA, care este cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni economico-financiare pe teritoriul acelui stat.

În data de 27 iunie a.c., în jurul orei 23.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, un bărbat cu cetățenie ucraineană, în vârstă de 42 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă Interpol cu mențiunea persoană urmărită internațional în vederea predării, emisă de către Biroul Interpol din SUA, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni economico-financiare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura