Home » Local » Urmărit internațional de autoritățile din SUA, reținut la Albița

Urmărit internațional de autoritățile din SUA, reținut la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut în vederea predării un cetățean ucrainean, căutat de autorităţile din SUA, care este cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni economico-financiare pe teritoriul acelui stat.

În data de 27 iunie a.c., în jurul orei 23.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, un bărbat cu cetățenie ucraineană, în vârstă de 42 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă Interpol cu mențiunea persoană urmărită internațional în vederea predării, emisă de către Biroul Interpol din SUA, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni economico-financiare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: