Home » Local » Conducea o motocicletă, deşi nu avea premis de conducere valabil pentru aceasta

Conducea o motocicletă, deşi nu avea premis de conducere valabil pentru aceasta

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, care a fost depistat conducând o motocicletă, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea acest drept._

În data de 29 iunie a.c., în jurul orei 22.43, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară,  un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 33 de ani, care conducea o motocicletă, înmatriculată în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru categoria „A”, necesar pentru a putea conduce vehiculul în cauză.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: