Home » Local » Bătaie și vitrine sparte! Patru bărbați din comunele Coroiești și Ivești au fost reținuți de polițiști

Bătaie și vitrine sparte! Patru bărbați din comunele Coroiești și Ivești au fost reținuți de polițiști

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 21 de ani, din comunele Coroiești și Ivești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a patru persoane din comunele Coroiești și Ivești, bănuite că s-ar fi agresat reciproc, ar fi provocat distrugeri la un spațiu comercial și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, în localitatea Coroiești, la data de 29 iunie 2023.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 29 iunie 2023, ora 21.00, în proximitatea unui local de alimentație publică, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale anterioare, cei 4 bărbați cercetați s-ar fi agresat reciproc. În urma scandalului produs ar fi fost distruse două vitrine și o pereche de ochelari.

Nicio persoană nu a fost vătămată ca urmare a altercației produse, totodată acestea au refuzat să depună plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 29 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor participante evenimentul sesizat și dispunerea măsurilor legale.

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*