Home » Local » Un tânăr din Zorleni a spart două case! Infractorul a furat bijuterii, electrocasnice, ceasuri, bani și bunuri de valoare

Un tânăr din Zorleni a spart două case! Infractorul a furat bijuterii, electrocasnice, ceasuri, bani și bunuri de valoare

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea  infracțiunii de furt calificat, în perioada mai-iunie 2023, la două locuințe din comuna Zorleni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, în două locuințe din localitățile Simila și Zorleni, și ar fi sustras materiale de construcții, bijuterii, electrocasnice, ceasuri, bani și bunuri de valoare. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 50.000 lei.

La data de 1 iulie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Duminică, 2 iulie 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: