Home » Local » Accident rutier pe DE 581, în zona Stâna Costești!

Accident rutier pe DE 581, în zona Stâna Costești!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea, acordarea primului ajutor, transportul la o unitate medicală de urgență, precum și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DE 581, în zona Stâna Costești.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o singură persoană.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit autoturismul avariat, intrat într-un șanț de pe marginea drumului, conducătorul auto fiind încarcerat, dar conștient și cooperant. Până la sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului oprise pentru asigurarea primului ajutor, un echipaj de terapie intensivă al SMURD din Republica Moldova, echipaj care se deplasa spre municipiul Bârlad, într-o altă misiune.

Paramedicii moldoveni și cei vasluieni au acordat primul ajutor victimei, un bărbat în vârstă de 38 ani, ulterior, acesta fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Victima prezenta multiple traumatisme și fracturi ale membrelor inferioare.

Pompierii militari au asigurat zona și măsurile PSI specifice în astfel de cazuri.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*