Home » Local » Încă o investiție în infrastructura rutieră județeană a fost finalizată

Încă o investiție în infrastructura rutieră județeană a fost finalizată

Zilele trecute a avut loc recepția lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ 244K, de la ieșirea din localitatea Tanacu până la Bălțați.

Este o investiție pe o lungime de aproximativ 8 kilometri, în valoare de 14 milioane de lei, și a fost finanțată prin PNDL 2 și de la bugetul local al județului Vaslui.

„Este o investiție care oferă accesibilitate locuitorilor și care va contribui la dezvoltarea activităților economice din această parte a județului. A fost reabilitat și segmentul de drum județean de la ieșirea din Muntenii de Sus până în localitatea Tanacu, însă avem în vedere modernizarea întregului drum județean DJ 244K până în satul Zgura, pe o lungime de 19 km, investiție de care vor beneficia locuitorii din comunele Muntenii de Sus, Tanacu, Tătărăni și Oltenești, înlesnindu-se, astfel, accesul mijloacelor de transport public de persoane și de intervenție în caz de urgență în condiții normale”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Segmentul de drum județean DJ 244K modernizat are parte de un traseu spectaculos, cu peisaje frumoase, traversând o serie de dealuri, cu terenuri agricole și lacuri de acumulare, localnicii botezând acest tronson de drum „TransTanacu”.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*