Home » Local » Au fost finalizate lucrările la sala de sport de la Centrul Școlar ”Elisabeta Polihroniade” Vaslui

Au fost finalizate lucrările la sala de sport de la Centrul Școlar ”Elisabeta Polihroniade” Vaslui

Au fost finalizate lucrările la sala de sport de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) „Elisabeta Polihroniade” Vaslui. Proiectul a fost implementat de Consiliul Județean Vaslui și finanțat prin Compania Națională de Investiții.

„Este o sală modernă, cu toate facilitățile. Pe lângă suprafața de joc propriu-zisă, noua sală beneficiază de vestiare moderne, o tribună cu capacitatea de 102 locuri, cabinet medical. Beneficiarii principali ai investiției sunt cei 170 de elevi care frecventează cursurile școlii speciale. În scurt timp, CSEI „Elisabeta Polihroniade” va deveni una dintre cele mai moderne unități de învățământ destinate elevilor cu deficiențe, ținând cont că aici avem în derulare un proiect de reabilitare termică a clădirii ce adăpostește sălile de curs și introducerea utilizării energiei solare”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Costul investiției este de aproximativ 6,5 milioane lei, cofinanțarea Consiliului Județean Vaslui fiind de 2%. De asemenea, Consiliul Județean Vaslui a mai finanțat cheltuielile legate de racordarea la utilități, respectiv alimentare cu apă, canalizare, racord la rețeaua electrică și alimentare cu gaz.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*