Home » Local » Raul Fotonea este noul antrenor principal al echipei de handbal CSM Vaslui

Raul Fotonea este noul antrenor principal al echipei de handbal CSM Vaslui

Raul Fotonea este noul antrenor principal al echipei de handbal a municipiului Vaslui, CSM Vaslui. La 44 de ani, noul tehnician a mai antrenat la echipa feminină Minaur Baia Mare, cu care a ajuns în semifinalele EHF European League și echipele masculine Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș.

La CSM Vaslui, noul principal va fi secondat de Bogdan Pralea, care a coordonat staff-ul tehnic al echipei vasluiene în sezonul trecut, iar Sebastian Hagiu va antrena echipa a doua, care va evolua în Liga de Tineret.

„De la reunire a lipsit doar iranianul Amin Yousefinezhad, care mai are de rezolvat câteva aspecte legate de viza de ședere. În schimb, au fost prezenți toți cei 7 jucători transferați în această vară. Este vorba despre Răzvan Pavel (extremă stânga), Robert Furak (extremă dreapta), Yuriy Pop (centru), Andrei Yaschanka (extremă stânga), Nemanja Vucicevic (pivot), Paul Simulescu (portar) și Marius Szoke (centru). Mult succes, CSM VASLUI!”, au scris cei de la CSM Vaslui pe pagina de socializare a clubului.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*