Home » Local » Primăria Hoceni se pregătește de sărbătoare! Duminică, 6 august 2023, va avea loc festivalul comunei

Primăria Hoceni se pregătește de sărbătoare! Duminică, 6 august 2023, va avea loc festivalul comunei

Primăria Hoceni a intrat în linie dreaptă cu prăgătirile pentru cea de a XXV-a ediţie a festivalului comunei, evenimentul de suflet al locuitorilor de pe aceste meleaguri. Manifestarea va avea loc duminică, 6 august 2023.

Activităţile ce marchează această sărbătoare sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă. Începând cu ora 09.00, in zona bazei cultural-sportive a comunei, vor debuta întrecerile de fotbal, tenis de masă (simplu, dublu), şah, concursul „Prinsul purceilor”, concursul de bătut cuie, concursul de doborât şi secţionat copaci şi o întrecere de tip exatlon.

„Pentru că orice sărbătoare sătească se caracterizează prin cântec, joc şi voie bună, la ora 19:00, in incinta Teatrului de Vară, dăm startul distracţiei. Cântecul popular va fi prezent datorită interpretelor de muzică populara, Mihaela Gurău și Delia Gandore, iar Fanfara de copii din comuna Hoceni va reînvia o tradiţie pierdută pe meleagurile noastre. Sărbătoarea continuă pe rit­muri actuale alaturi de Oana Radu şi Petruţa , încheindu-se cu celebrul foc de artificii”, spus Vasile Țabără, primarul comunei Hoceni.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*