Home » Local » Un bărbat din Iana a fost prins de trei ori la volanul unei mașini, deși nu avea carnet de conducere

Un bărbat din Iana a fost prins de trei ori la volanul unei mașini, deși nu avea carnet de conducere

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Iana, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 10 iulie 2023, ora 08.20, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe drumul județean DJ 243, în localitatea/comuna Pogana, județul Vaslui, au depistat un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, care se deplasa din direcția Iana spre Bârlad, condus de către un bărbat de 44 de ani, din comuna Iana.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De mentionat este și faptul că, la data de 03.04.2023* și, respectiv, 25.04.2023**, bărbatul a fost depistat în flagrant de către organele de poliție în timp ce conducea același autoturism, pe drumurile publice, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 10 iulie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*