Home » Local » Crimă la malul mării! O tânără din județul Vaslui a fost găsită moartă într-un parc din municipiul Mangalia

Crimă la malul mării! O tânără din județul Vaslui a fost găsită moartă într-un parc din municipiul Mangalia

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, persoana găsită decedată într-un parc din Mangalia are 18 ani şi este din judeţul Vaslui. Ea ar fi fost ucisă.
„În cauză au fost efectuate cercetări şi investigaţii de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judeţul Vaslui”, a precizat Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.
Poliţiştii din Constanţa au reţinut o altă tânără, de 18 de ani, care este considerat principalul suspect al crimei. Faţă de aceasta se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, ancheta derulându-se sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Cadavrul unei tinere a fost descoperit, duminică- dimineaţă, într-un parc de pe raza municipiului Mangalia. Cadavrul prezenta urme de violenţă.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violenţă, echipajul medical declarând, ulterior, decesul”, transmitea dimineață IPJ Constanţa.
Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*