Home » Local » Criminala și victima din tragedia de la Mangalia sunt din județul Vaslui! Toată presa din România prezintă pe larg crima oribilă

Criminala și victima din tragedia de la Mangalia sunt din județul Vaslui! Toată presa din România prezintă pe larg crima oribilă

Județul Vaslui  este din nou prezent pe toate canalele media din România. Jurnaliștii nu comentează despre impresiile festivalului internațional de folclor, ci despre crima oribilă de la malul mării.  Anchetatorii au stabilit că fata găsită moartă duminică dimineață într-un parc din Mangalia are 18 ani şi este din Vaslui. Ulterior, a fost identificată ca suspectă pentru comiterea faptei o altă fată de 18 ani din aceeași localitate, Cozmești, județului Vaslui. Cele două fete locuiau în același apartament și lucrau ca și cameriste în Saturn. Acuzata ar fi transportant-o în parc noaptea într-un geamantan cu un taxiu și a abandonat cadavrul sub o bancă.

Anchetatorii din județul Constanța au stabilit că fata găsită moartă duminică dimineață într-un parc din Mangalia avea 18 ani şi era din Vaslui. Numele victimei este Alina Elena Ciobanu, iar cel al suspectei de crimă Loredana Atănăsoaie, ambele plecând din Cozmești pentru a lucra la mare, angajându-se ca și cameriste la un hotel din Saturn.

Urmele de violenţă de pe trupul său au demonstrat că a fost omorâtă, iar trupul victimei ar fi fost transportat în parc cu un geamantan. Ar fi omorât-o pentru că victima îşi înşela iubitul şi ea trebuia să mintă şi nu ar mai fi vrut să facă asta.

Descoperirea cadavrului sub o bancă dintr-un parc din municipiul Mangalia a fost făcută de un bărbat care intenţiona să meargă la pescuit, acesta declarând jurnaliştilor că victima avea „faţa desfigurată total” şi o „înţepătură la gât”.

„Pe la cinci şi un sfert mă duceam la pescuit şi trecând pe aici, că stau aproape, am crezut iniţial că este un câine. Când am văzut că este o fiinţă umană am încercat să o trezesc. Am dat să o trezesc, nu a mişcat deloc. Am cerut ajutor la doi băieţi din parcare, eram speriat. (…) Au sunat la Poliţie, a venit repede Salvarea. Fata era chircită sub bancă (…), era înghesuită acolo, faţa ei era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. (…) Avea părul creţ, negru, brunetă. Am intrat într-o spaimă …, nu avea faţă deloc, era bătută faţa ca să nu se cunoască, avea la gât, undeva, înţepături (…). Când au venit legiştii, au constatat că era moartă de cinci ore. Era moartă. La miezul nopţii nu umblă nimeni pe aici”, a declarat bărbatul jurnaliştilor din presa locală.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că, duminică, în jurul orei 5,30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

„La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, duminică după-amiază, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că trupul prezenta urme de violenţă, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

„În cauză au fost efectuate cercetări şi investigaţii de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judeţul Vaslui”, a mai transmis sursa citată.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*