Home » Local » Recepția unui drum asfaltat pe o distanță de 5 kilometri în localitățile Grivița și Trestiana

Recepția unui drum asfaltat pe o distanță de 5 kilometri în localitățile Grivița și Trestiana

Prefectul Daniel Onofrei a fost prezent marți 08.08.2023 la recepția unei investiții în comuna Grivița. Este vorba despre un drum asfaltat pe o distanță de 5 kilometri în localitățile Grivița și Trestiana.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat faptul că primarul liberal Alina Munteanu a înțeles importanța investițiilor pentru dezvoltarea comunității și a reușit să aducă schimbări semnificative în comună.

“Este un pas important înainte pentru comunitate și un exemplu elocvent de cum o administrație responsabilă poate transforma viețile oamenilor. Investiția în valoare de 7,9 milioane de lei, fără TVA, a fost realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2). Aceasta demonstrează capacitatea primarului liberal Alina Munteanu de a atrage fonduri și de a gestiona proiecte complexe în beneficiul cetățenilor. În calitate de prefect, am susținut întotdeauna necesitatea accelerării ritmului de implementare a proiectelor în județul nostru. Felicitări tuturor primarilor care derulează investiții în comunitățile lor. Multă putere de muncă le doresc!”a declarat reprezentantul guvernului in județul Vaslui, Daniel Onofrei .

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*