Home » Invatamant » Campania de verificare a școlilor din județul Vaslui începe în data de 17 august 2023 în comuna Pungești

Campania de verificare a școlilor din județul Vaslui începe în data de 17 august 2023 în comuna Pungești

În cursul zilei de ieri, Daniel Onofrei, prefectul județului Vaslui, a convocat într-o ședință de lucru reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) și Direcției de Sănătate Publică (DSP) pentru a discuta despre pregătirile necesare înainte de deschiderea noului an școlar.

Prioritatea absolută este securitatea și bunăstarea elevilor. Se dorește ca toți copiii să aibă cele mai bune condiții posibile în timpul anului școlar. Prin urmare, s-a decis constituirea unei echipe mixte formată din reprezentanți ai ISU, ISJ și DSP care va efectua verificări în unitățile de învățământ pentru a identifica și remedia orice nereguli sau deficiențe existente.

„Împreună, vom conlucra pentru a ne asigura că fiecare școală oferă un mediu sigur și propice pentru elevi. În acest sens, am stabilit că pe data de 17 august 2023 vom începe verificările în comuna Pungești. Acest demers ne va permite să obținem o imagine clară asupra situației actuale din unitățile de învățământ și să luăm măsurile necesare pentru a remedia eventualele probleme identificate. Asigur cetățenii că eforturile noastre sunt concentrate pe asigurarea unei educații de calitate și în condiții optime pentru toți elevii din județul Vaslui. Încurajez atât primarii cât și cetățenii să ne sprijine și să ne transmită din timp acolo unde sunt problema”, a spus Daniel Onofrei.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*