Home » Administratie » Măsuri de protecție! Pliante cu numerele de telefon ale societăților din domeniul energiei și telecomunicațiilor

Măsuri de protecție! Pliante cu numerele de telefon ale societăților din domeniul energiei și telecomunicațiilor

În urma furtunilor și evenimente meteorologice extreme care au afectat județul Vaslui în ultima săptămână, prefectul Daniel Onofrei a  organizat o ședință de urgență la sediul Instituției Prefectului. La întâlnire au participat reprezentanți ai ISU Vaslui, Delgaz Grid SA Vaslui, Gaz Est SA Vaslui, RCS & RDS Vaslui și Orange Vaslui.

Scopul acestei întâlniri a fost de a stabili o comunicare eficientă între autorități și aceste societăți, pentru a identifica și implementa cele mai viabile soluții de remediere a problemelor apărute în astfel de situații de urgență.

„Am pus în aplicare măsuri suplimentare pentru a asigura o informare rapidă și eficientă a cetățenilor județului Vaslui. Împreună cu reprezentanții societăților participante la ședință, am decis să realizăm un pliant care va conține numerele de telefon la care fiecare cetățean poate apela în caz de urgență. Acest pliant va fi distribuit în toate unitățile administrativ-teritoriale (UAT-uri) din județ, astfel încât să fie la îndemâna tuturor”, a precizat Daniel Onofrei.

Conducerea Prefecturii Vaslui a solicitat ca raportările primite de la aceste companii să fie precise și corecte și să se încercerce eliminarea pe cât mai mult posibil a  neconcordanței  în ce privește datele transmise.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*