Home » Local » Sărbătoarea continuă! Zilele Culturale ale municipiului Vaslui, luni 14 august: sport, distracție și multă voie bună

Sărbătoarea continuă! Zilele Culturale ale municipiului Vaslui, luni 14 august: sport, distracție și multă voie bună

de Dănuț CIOBANU 

Vasluieni sunt așteptați și luni, 14 august, să petreacă momente speciale cu ocazia Zilelor Culturale ale Vasluiului. La fel ca și în anii trecuți, organizatorii au pregătit activități diverse: momente culturale, întreceri sportive, spectacolele și multă voia bună. De la orele 19.30, vasluienii sunt așteptați în Centrul Civic, unde vor concerta trupele „Vânt de vară”, „Raindrops”, „Joy of Music”, „Unison”, „Hara” și alți artiști.

Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui vor continua în a doua zi cu festivitatea de închidere a proiectului destinat copiilor și tinerilor derulat de Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” din Vaslui.

De la orele 12,00, tot la bibliotecă va fi organizat un eveniment literar: Expoziția de carte și lansarea volumului scriitorului vasluian Paul Zahariuc „Puncte cardinale anapoda; reportaje, interviuri, reflecții, aventuri proprii”.

Cum era de așteptat, iubitorii de sport și de mișcare vor putea și azi să facă acest lucru la bazele sportive din municipiu ori să asiste la meciurile din cadrul Cupei Vasluiului la handbal feminin junioare, întreceri ce se vor desfășura la Liceul cu Program Sportiv, începând cu orele 10.00.

La Clubul Prietenia, Clubul Sportiv „Sergentul” din Vaslui va organiza Concursul Național de Șah, pe cele două secțiuni, jucători cu ELO sub 2.200 și sportivi mai mici de 12 ani, concurs la care sunt așteptați să participe jucători din întraga țară.

În ceea ce privește momentele artistice, pe parcursul dimineții, pe scena din Parcul Copou vor evolua, de la orele 10,00, Ansamblul „Mugurel”, Fanfara Rotaria și ansamblurile și formațiile de la Palatul Copiilor: Melody, Raindrops, Izvorașul, Floarea Dorului, Prietenia.

După amiaza, de la orele 19.30, vasluienii sunt așteptați în Centrul Civic, acolo unde vor concerta trupele „Vânt de vară”, „Raindrops”, „Joy of Music”, „Unison”, „Hara”, spectacolul fiins încheiat cu un program party mix susținut de DJ Aya.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*