Home » Local » Un bărbat din Oșești și-a agresat sora, după care cu o furcă a distrus trei autoturisme parcate în curte

Un bărbat din Oșești și-a agresat sora, după care cu o furcă a distrus trei autoturisme parcate în curte

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Oșești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

La data de 19 august 2023, ora 06.19, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către o femeie, din localitatea/comuna Oșești, județul Vaslui, cu privire la faptul că un bărbat ar fi provocat distrugeri la 3 autoturisme parcate în curtea unei locuințe, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au stabilit că, la data de 19 august 2023, începând cu ora 05.00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul cercetat și-ar fi agresat sora și, ulterior, cu o furcă, ar fi provocat distrugeri la 3 autoturisme folosite de membrii familiei sale. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 5.000 lei.

În aceeași zi, 19 august 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Ieri, 20 august 2023, bărbatul cercetat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*