Home » Local » Tâlhărie la Pogonești! Doi tineri au bătut un bărbat și apoi i-au furat banii

Tâlhărie la Pogonești! Doi tineri au bătut un bărbat și apoi i-au furat banii

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut doi tineri, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, din comuna Pogonești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a doi tineri, din Pogonești, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, la data de de 21 august 2023, în localitatea/comuna Pogonești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au stabilit faptul că, la data de 21 august 2023, la ora 20.00, în zona unui local de alimentație publică, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, persoana vătămată, bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost agresat de către tinerii cercetați, împrejurări în care aceștia, prin folosirea violenței și a amenințărilor, l-au deposedat de 300 de lei.

La data de 25 august 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de tinerii cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestului preventiv, pe o perioadă 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*