Home » Local » Un tânăr din comuna Stănilești a spart un centru comercial de unde a furat bani, țigări și alimente

Un tânăr din comuna Stănilești a spart un centru comercial de unde a furat bani, țigări și alimente

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Stănilești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, violare de domiciliu și distrugere.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, violare de domiciliu și distrugere, în perioada 20 – 23 august 2023, în localitatea/comuna Stănilești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au stabilit faptul că, în noaptea de 20/21 august 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns, prin escaladare și efracție, în incinta unui spațiu comercial din Stănilești, de unde ar fi sustras 2.850 lei, țigări și bunuri alimentare în valoare de 1.200 de lei.

Ulterior, acesta ar fi spart un geam, ar fi pătruns și ar fi rămas câteva zile, fără drept, într-o gospodărie nelocuită din Stănilești.

La data de 28 august 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ieri, 29 august 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tânărului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*