Home » Local » Percheziții domiciliare în Murgeni, Zorleni și Bârlad! Dosare penale pentru lovire, distrugere sau alte violențe

Percheziții domiciliare în Murgeni, Zorleni și Bârlad! Dosare penale pentru lovire, distrugere sau alte violențe

În această dimineață, 31 august, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 19 percheziții domiciliare, la adrese din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Astăzi, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad, județul Vaslui.

În cauzele penale în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul luptătorilor serviciilor pentru acțiuni speciale Vaslui și Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și ai Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău Alexandru cel Bun.

Perchezițiile sunt efectuate în localitățile Simila și Murgeni, acolo unde sunt instituite și zone speciale de siguranță publică.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unor dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, întocmite ca urmare a unor conflicte între mai multe persoane, care au avut loc în august 2023.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: