Home » Local » Proiect de 1,3 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului public în satele aparținătoare ale orașului Negrești

Proiect de 1,3 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului public în satele aparținătoare ale orașului Negrești

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a declarat eligibil și acceptat la finanțare proiectul „Modernizarea sistemelor de iluminat public în satele aparținătoare Poiana, Parpanița, Căzănești, Valea Mare, Glodeni și Cioatele, oraș Negrești Județul Vaslui”.

Valoarea totală a proiectului este de 1.338.000 lei și presupune audit energetic, proiectare, asistență tehnică, consultanță, achiziționarea și instalarea unui sistem de iluminat complet echipat cu telegestiune pentru 507 lămpi. Finanțarea va fi asigurata de AFM, toate lucrările sunt eligibile și nu există cofinanțare din partea Primăriei Negrești.

„Munca noastră depusă în prima jumătate de mandat, prin întocmirea si depunerea la finanțare a multor proiecte, dă roade. După ce am finalizat montarea iluminatului cu LED în Negrești și Valea Mare continuăm modernizarea în toate satele aparținătoare, astfel încât la final toți locuitorii orașului și a celor șase sate aparținătoare să beneficieze de iluminat modern. Mulțumesc tuturor celor implicați și cetățenilor pentru susținere!”, a spus Cristi Rusu, primarul orașului Negrești.

(Dănuț CIOBANU)  

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*