Home » Local » Scandal în Parpanița! Un bărbat agresiv a băgat în spital clientul unui local de alimentație publică

Scandal în Parpanița! Un bărbat agresiv a băgat în spital clientul unui local de alimentație publică

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Parpanița, orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a bărbatului, din Parpanița, bănuit că ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, la data de 17 septembrie 2023.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, la data de 17 septembrie 2023, ora 19.00, în zona unui local de alimentație publică din Parpanița, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică și ar fi agresat persoana vătămată, lovind-o cu pumnii în zona capului și a corpului.

Ca urmare a agresiunii, victima a suferit leziuni traumatice ce vor necesita 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 21 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, la data de 22 septembrie 2023, acesta au fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva sa fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului și dispunerea măsurilor legale.

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*