Home » Local » Incendiu într-o locuință din Zorleni! Au fost distruse două camere și o bucătărie

Incendiu într-o locuință din Zorleni! Au fost distruse două camere și o bucătărie

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale (două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Zorleni, comuna Zorleni.

Persoana care a apelat inițial la numărul unic pentru situații de urgență,  112 a declarat că este posibil ca în locuință să fi fost surprinse două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul a două camere și exista pericolul de propagare la întreaga locuință, precum și la o anexă.

În urma recunoașterii s-a constatat că nu se confirmă existența victimelor. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. După aproximativ o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat.

Au fost distruse /degradate două camere și o bucătărie, precum și toate bunurile aflate în interiorul acestora.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un mijloc de gătire/încălzire lăsat nesupravegheat (unul dintre proprietari a lăsat focul aprins într-o sobă fără acumulare de căldură, după care a plecat de acasă).

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*