Home » Local » Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată la Vaslui printr-un spectacol artistic

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată la Vaslui printr-un spectacol artistic

Aproape 1.000 de vasluieni au participat la concertul organizat de Ziua Internațională a Persoanelor vârstnice.

Doina Moroșanu, Ileana Șipoteanu, Oana Sîrbu și Aurelian Temișan au oferit celor prezenți un superb dar muzical, care va fi păstrat multă vreme în sufletele acestora.

Vocile artiștilor au răsunat incredibil în incinta Teatrului de Vară, spectatorii cântând și dansând pe majoritatea melodiile interpretate, iar aplauzele îndelungi au dovedit dragostea pe care o poartă vasluienii pentru artiștii invitați.

„Transmit cele mai sincere urări de prețuire, reamintindu-ne cu toții că nu ne sunteți doar părinți, bunici, rude sau cunoștințe, ci exemple demne de urmat, ce ne-ați călăuzit pașii și de la care am învățat ce înseamnă înțelepciunea și harul. În mintea și sufletul nostru aveți un loc aparte, de aceea dorim să vă facem cunoscută încă o dată prețuirea și recunoștința noastră. La mulți ani, dragi seniori!”, a transmis Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Vaslui, Primăria municipiului Vaslui și Centrul Cultural Județean Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*