Home » Local » Audiențe la Prefectura Vaslui! Temele abordate au fost fondul funciar și actele de vandalism asupra locuințelor

Audiențe la Prefectura Vaslui! Temele abordate au fost fondul funciar și actele de vandalism asupra locuințelor

Daniel Onofrei, prefectul județului Vaslui, a avut o nouă serie de audiențe cu cetățenii, în cadrul cărora a discutat cu aceștia despre problemele cu care se confruntă.  Audiențele nu reprezintă doar un drept prevăzut de lege, ci și o oportunitate reală de a cunoaște direct problemele pe care le au oamenii și de a găsi soluții adecvate.

Astăzi, temele abordate în cadrul audiențelor s-au concentrat pe probleme legate de fondul funciar, solicitări de documente și acte de vandalism asupra locuințelor.

“Am ascultat cu atenție fiecare problemă prezentată și am luat notă de toate preocupările exprimate de cetățeni.

Doresc să aduc la cunoștința tuturor că, în urma acestor audiențe și în urma solicitărilor primite din partea unor vasluieni, am luat decizia de a mă deplasa în această săptămână în comunele Oltenești și Tanacu. Acolo, voi discuta direct cu reprezentanții comunității și voi căuta soluții concrete la problemele semnalate de cetățeni.

Scopul acestei vizite este de a identifica împreună cu autoritățile locale măsuri eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitățile din comunele menționate. Voi face tot posibilul pentru a asigura că preocupările și nevoile oamenilor sunt luate în considerare și că se iau măsuri corespunzătoare pentru soluționarea acestora “, a declarat Daniel Onofrei , reprezentantul guvernului in teritoriu .

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*