Home » Local » Finisaje în două blocuri ANL din orașul Negrești. 32 de familii se mor muta în casă nouă

Finisaje în două blocuri ANL din orașul Negrești. 32 de familii se mor muta în casă nouă

Lucrările la cele două blocuri ANL care se construiesc în orașul Negrești continuă într-un ritm alert. În această perioadă, constructorul celor două blocuri este în faza de finalizare a amenajărilor interioare, investiția fiind realizată în proporție de 95%.

În paralel, Primăria Negrești a finalizat lucrările pentru alimentarea cu gaze naturale, alimentarea cu apă, rețeaua de canalizare și apă pluvială. Pentru instalația de alimentare cu energie electrică a fost semnat contractul de execuție cu firma câștigătoare, urmând ca în cel mai scurt timp să înceapă lucrările.

De asemenea, se lucrează constructorii lucrează la amenajările exterioare, intrări, alei de acces, parcări etc. Aceste lucrări vor continua atât timp cât vremea va fi favorabilă.

„Eforturile financiare pe care Primăria orașului Negrești le face pentru lucrările de utilități și amenajare exterioară sunt consistente și ajung la aproximativ 20% din întreaga investiție. Suntem convinși că aceste eforturi sunt binevenite pentru tinerii care vor locui în aceste locuințe. În final, 32 de familii se mor muta în casă nouă, sperăm cât mai curând”, a precizat Cristi Rusu, primarul orașului Negrești.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*