Home » Local » Eveniment organizat cu ocazia încheierii exercițiului de mobilizare MOBEX VN-VS-23

Eveniment organizat cu ocazia încheierii exercițiului de mobilizare MOBEX VN-VS-23

Daniel Onofrei în calitate de prefect al județului Vaslui,  a participat la evenimentul de încheiere a exercițiului de mobilizare „MOBEX VN-VS -23” din județul Vaslui. A fost o întâlnire de bilanț în cadrul căreia s-a prezentat analiza post-acțiune a acestui exercițiu de mobilizare.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Consiliului Județean și ai instituțiilor cu atribuții în apărare, securitate națională, economie și pregătirea teritoriului pentru apărare.

“Am fost plăcut impresionat de atitudinea matură a rezerviștilor și de seriozitatea cu care și-au îndeplinit datoria. Acești oameni maturi au înțeles perfect importanța misiunii lor și au răspuns prompt și eficient chemării.

Exercițiul a demonstrat că județul Vaslui este pregătit, din punct de vedere economic, administrativ și uman, să facă față unor situații cu caracter excepțional. A fost o ocazie excelentă de a evalua și îmbunătăți capacitățile noastre în domeniul apărării și securității naționale.

În calitatea de prefect al județului Vaslui am primit o plachetă în semn de apreciere din partea reprezentanților Ministerului Apărării Naționale pentru buna colaborare și implicare a Instituției Prefectului în organizarea și desfășurarea exemplară a acestui exercițiu.

În numele meu personal și al întregii comunități, doresc să mulțumesc tuturor celor implicați în acest exercițiu pentru buna colaborare. Fiecare persoană și instituție a contribuit la succesul acestui eveniment, iar rezultatele obținute demonstrează angajamentul nostru comun față de siguranța și prosperitatea județului Vaslui.

Felicitări tuturor participanților pentru profesionalismul și devotamentul de care ați dat dovadă, “ a declarat reprezentantul guvernului in teritoriu, Daniel Onofrei.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*