Home » Local » De la dreapta la stânga! Primarul Dumitru Boroș va candida anul viitor sub sigla PSD

De la dreapta la stânga! Primarul Dumitru Boroș va candida anul viitor sub sigla PSD

Ciprian Trifan, secretar general al PSD Vaslui, alături de Adrian Solomon, președintele PSD Bârlad, au anunțat astăzi la sediul Organizației municipale Bârlad a PSD înscrierea în partid a unui nou membru. Este vorba despre Dumitru Boroș, actualul primar al municipiului Bârlad, ales primar pe listele PNL.

Edilul a justificat decizia de a candida la primărie din partea PSD prin  posibilitatea oferită de social-democrați pentru a-și continua proiectele.

„Am fost astăzi invitat, în calitate de secretar general al Organizației Județene, la ședința care are loc în fiecare duminică în cadrul Organizației Municipale Bârlad a PSD. La această ședință domnul primar Dumitru Boroș a prezentat proiectele pe care le are și, totodată, și-a exprimat dorința de a candida la funcția de primar al municipiului Bârlad din partea Partidului Social Democrat la alegerile din 2024. Personal îi urez succes!”, a declarat secretarul general al Organizației Județene a PSD, Ciprian Trifan.

„Bine ati venit domnule primar Dumitru Boros! Astăzi începe un nou capitol în organizația PSD Barlad. Lăsăm în urmă tot ceea ce ne desparte și ne vom axa pe lucrurile care ne unesc, fără îndoială mult mai multe! Școală, spital, infrastructură, într-un cuvânt Bârladul! Pentru un oraș european am trecut peste orgolii și idiosincrazii personale și am pus interesul general în fața tuturor! Împreună cu dl Boroș vom reuși, pentru Bârlad si bârlădeni!”, au scris reprezentanții Organizației Municipale Bârlad a PSD pe pagina proprie de socializare.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*