Home » Administratie » Consilierii Titinel Ursu și Ionel Rubică au depus jurământul în plenul CJ Vaslui

Consilierii Titinel Ursu și Ionel Rubică au depus jurământul în plenul CJ Vaslui

Doi consilieri județeni au depus jurământul în plenul ședinței ordinare a Consiliului Județean (CJ) Vaslui. Este vorba despre consilierii județeni Titinel Ursu și Ionel Rubică, membri ai Partidului Național Liberal. Cele două mandate au fost validate de către Tribunalul Vaslui.

Cei doi consilieri au fost înscriși pe lista supleanților Partidului Național Liberal pentru funcția de consilier județean la alegerile locale defășurate din data de 29 septembrie 2020.

„Îi felicit pe cei doi consilieri PNL și îi asigurăm de toată colegialitatea noastră în vederea dezvoltării județului Vaslui”, a spus Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ Vaslui.

Și Gheorghe Viziteu, liderul grupului PNL din CJ Vaslui, i-a felicitat pe cei doi consilieri veniți în grupul liberalilor. La rândul lui, prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, a scris pe o rețea de socializare:

„PNL are doi reprezentanți noi în Consiliul Județean: Ionel Rubică și Titinel Ursu. Doi consilieri care vor aduce un suflu proaspăt și o experiență valoroasă în echipa liberală. Ionel Rubică și Titinel Ursu, doi specialiști recunoscuți, dedicați și onești, care s-au alăturat misiunii PNL de a schimba în bine fața județului nostru. Astăzi, în plenul ședinței Consiliului Județean, cei doi au depus jurământul, angajându-se să pună în aplicare viziunea noastră comună. Ne-am asumat cu toții această misiune cu o determinare fără precedent. Suntem convinși că putem face o diferență semnificativă în viața locuitorilor județului Vaslui și vom demonstra că schimbarea este posibilă”.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*