Home » Local » Profesorii din județul Vaslui au probleme cu decontarea banilor pentru navetă

Profesorii din județul Vaslui au probleme cu decontarea banilor pentru navetă

În urma sesizărilor primite din partea unui număr semnificativ de cadre didactice navetiste, cu privire la dificultățile întâmpinate în obținerea documentelor justificatoare necesare pentru decontarea navetei, Instituția Prefectului reprezentată de Daniel Onofrei  a indentificat o soluție care să vină în sprijinul acestora.

Conștienți de importanța și necesitatea asigurării unui mediu propice desfășurării actului educațional și înțelegând provocările cu care se confruntă profesorii care fac naveta cu autoturismul personal în vederea îndeplinirii atribuțiilor lor, s-au întreprins demersuri pentru a facilita obținerea documentelor necesare în vederea decontării navetei conform procedurilor în vigoare.

“În acest sens, am identificat o soluție în colaborare cu reprezentanții autogării Morandi, prin care cadrele didactice pot merge la sediul autogării și completă un formular special pus la dispoziție acolo. Acest document, după completare, va fi ștampilat și semnat pe loc, putând fi ulterior utilizat drept document justificator pentru decontarea navetei conform prevederilor legale. Adresez mulțumiri cadrelor didactice pentru răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă în această perioadă.

Având în vedere importanța asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea activității didactice, suntem convinși că soluția propusă va facilita procesul de decontare a navetei profesorilor și va contribui la îmbunătățirea condițiilor de muncă ale cadrelor didactice.

Vă asigurăm că Instituția Prefectului va continua să acorde atenție și prioritate problemelor semnalate de comunitatea educațională și să acționeze în vederea îmbunătățirii condițiilor de muncă și a facilităților oferite cadrelor didactice “, a transmis prefectul județului Daniel Onofrei.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*