Home » Local » Bătrân găsit mort pe marginea șoselei în Muntenii de Jos! Șoferul din București a fost reținut de polițiști

Bătrân găsit mort pe marginea șoselei în Muntenii de Jos! Șoferul din București a fost reținut de polițiști

Polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din municipiul București, bănuit de comiterea unor infracțiuni, în urma producerii unui eveniment rutier. 

La data de 18 octombrie 2023, ora 06.28, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe marginea drumului național DN 24, în localitatea/comuna Muntenii de Jos, a fost găsită o persoană decedată.

În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit identitatea persoanei decedate, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui și că aceasta ar fi decedat în urma unui eveniment rutier. Victima s-ar fi deplasat, în calitate de pieton, și ar fi fost acroșat de un autoturism, înmatriculat în municipiul București, ce ar fi fost condus de către un bărbat în vârstă de 72 de ani, din municipiul București, care avea direcția de deplasare Crasna spre Vaslui.

Conducătorul autoturismului implicat ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier, fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat de către polițiștii vasluieni la o adresă din municipiul Vaslui.

La data de 18 octombrie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*