Home » Local » La furat de băuturi alcoolice! Trei bărbați au spart beciul unui gospodar din Tătărăni

La furat de băuturi alcoolice! Trei bărbați au spart beciul unui gospodar din Tătărăni

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut trei bărbați, cu vârste între 30 și 37 de ani, din municipiul Huși și comuna Tătărăni,  județul Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, doi din Huși și unul din Tătărăni, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, la data de de 4 august 2023, în localitatea Tătărăni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au identificat persoanele bănuite de comiterea furtului și au stabilit faptul că, în noaptea de 3/4 august 2023, în intervalul orar 00.30 – 01.00, cei trei bărbați cercetați ar fi pătruns în beciul persoanei vătămate de unde ar fi sustras băuturi alcoolice.

La data de 17 octombrie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși i-au reținut pe bărbați, pe o perioadă de 24 ore.

Ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a luat măsura preventivă a controlului judiciar, față de toți trei, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*