Home » Administratie » Excedent bugetar de peste 60 de milioane de lei! Se vor finanța mai multe investiții din municipiul Vaslui

Excedent bugetar de peste 60 de milioane de lei! Se vor finanța mai multe investiții din municipiul Vaslui

La data de 31 decembrie 2022, contul de execuţie al bugetului municipiului Vaslui s-a încheiat cu un excedent total de 60.975.970 lei.

În ședința ordinară din această săptămână, Consiliul Local Vaslui va aproba redistribuirea sumei de 60.975.970 lei din excedentul anilor anteriori, pentru finanţarea cheltuielilor secţiunii de dezvoltare pe anul 2023.

Printre investițiile care vor primi finanțare se numără: Reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Vaslui – Liceul Ion Mincu; Educaţie Nonformală în Sistem Outdoor – Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”; Proiect de realizare depou pentru transportul public; Construire sală de educaţie fizică – Şcoala Gimnazială Vasile Alecsandri Vaslui.

Redistribuirea excedentului bugetar mai vizează: Documentaţii în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu – Şcoala Gimnazială Brodoc – structură arondată Şcolii Gimnaziale Alexandru Ioan Cuza şi Şcoala Gimnazială Constantin Parfene; Proiect tehnic şi detalii de execuţie (inclusiv verificare tehnică şi asistenţă tehnică) – Amenajare parc joacă în suburbia Brodoc; Întocmire documentaţie tehnică în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, conform prevederilor legale în vigoare, pentru obiectivul „Teatrul de vară”.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*