Home » Culture » Concurs județean de lectură „Citești și câștigi”. Premiile constau în diplome, cărți și recompense financiare

Concurs județean de lectură „Citești și câștigi”. Premiile constau în diplome, cărți și recompense financiare

Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui în perteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu” Bârlad și Biblioteca Municipală „Mihail Ralea” Huși lansează a doua ediție a concursului județean de lectură „Citești și câștigi”.

„Dragi copii și adolescenți, cititul este un câștig pentru minte și suflet, dar la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, dacă citești ești și premiat. Astfel, dacă aveți între 11 și 18 ani și sunteți elevi la o școală din județul Vaslui, vă așteptăm la bibliotecă în perioada octombrie 2023-aprilie 2024 ”, este anunțul organizatorilor.

Vizita la bibliotecă cuprinde mai multe activități: să citiți cele 10 cărți propuse pentru lectură; să completați formularul de înscriere; să completați fișa de lectură; să vă înscrieți la concur până la data de 15 martie 2024 la bibliotecile partenere.

Faza locală a concursului se va desfășura în perioada 18 – 30 martie 2024 și va avea loc la biliotecile partenere. Faza județeană a concursului se va desfășura în perioada 1 – 15 aprilie și va avea loc la Biblioteca Județeană Vaslui.

„În urmă jurizării, se vor acorda Premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă. Premiile constau în diplome, cărți, recompense financiare ș.a. Se vor acorda diplome de participare tuturor participanților și profesorilor îndrumători. Propunerile pentru lectură,  condițiile de participare, formularele necesare și alte informații utile, le găsiți în regulamentul concursului”, se mai susține în anunțul organizatorilor.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*