Home » Administratie » Sat asfaltat! Proiect pe Programul „Anghel Saligny”, finalizat în comuna Hoceni

Sat asfaltat! Proiect pe Programul „Anghel Saligny”, finalizat în comuna Hoceni

În comuna Hoceni au fost finalizate lucrările de asfaltare a aproximativ 8 kilometri de drum local în localitatea Oțeleni. Investiția de aproximativ 3 milioane de euro a fost finanțată prin Programul „Anghel Saligny”.

„Este primul proiect semnat prin Programul „Anghel Saligny” la nivel de județ, iar constructorul a finalizat în 10 luni această investiție, lucrările fiind de excepție. Iată că un fiu al satului vine să asfalteze la el în localitate. Nu cred că este bucurie mai mare ca un fiu al satului să vină și să asfalteze la el, acasă. Îi mulțumesc domnului Ioan Ciomaga pentru calitatea lucrării”, a spus Ciprian  Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

La semnarea contractului, Vasile Țabără, primarul comunei Hoceni, a spus că a depus proiecte noi pentru finanțare pe diferite programe, activitatea care a solicitat o implicarea activă la nivel local.

„Ce depinde de noi am făcut. Am întocmit proiecte și așteptăm finanțarea. Sunt așteptări mari din partea populației. Dacă și din partea guvernanților vom avea o colaborare bună, vom aduce standardele de viață din comună la nivelul celor din zona urbană. Suntem atenți cu dezvoltarea infrastructurii și sperăm să reușim. În acest sens, așteptăm deschidere ministerială pentru a implementa aceste proiecte”, spunea Vasile Țabără.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*