Home » Local » Proiect PNRR la Centrul de Recuperare Neuromotorie Vaslui. Valoarea finanțării este de 1,2 milioane de lei

Proiect PNRR la Centrul de Recuperare Neuromotorie Vaslui. Valoarea finanțării este de 1,2 milioane de lei

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui a lansat în data de 24 octombrie 2023 proiectul „Creșterea calității serviciilor Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu Vaslui”. Conferința de lansare a fost urmată de vizitarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu Vaslui.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar perioada de implementare este de 20 luni, începând cu data de 10 mai 2023, data semnării contractului de finanțare, până la data de 31 decembrie 2024.

Valoarea totală a proiectului este de 1.267.813 lei (cu TVA inclusă), din care 1.253.533 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile din PNRR iar 14.280,00 lei reprezintă cheltuieli neeligibile din bugetul Consiliului Județean Vaslui.

Obiectivul general al proiectului este creșterea calității vieții, prevenirea instituționalizării și egalizarea șanselor de participare la viața comunitară a persoanelor cu dizabilități ce accesează serviciile CSRNA Vaslui, ca urmare a renovării/modernizării și dotării spațiilor funcționale existente.

Prezent la evenimentul de lansare al proiectului, Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, a subliniat că „este nevoie de astfel de proiecte la nivelul comunității locale, pentru a crește gradul de dezvoltare a spațiilor pe care le avem”.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*