Home » Local » Marius Arcăleanu, despre cum se asfaltează în sate: „Bătaie de joc…doar cu scopul precis de a-și umple buzunarele”

Marius Arcăleanu, despre cum se asfaltează în sate: „Bătaie de joc…doar cu scopul precis de a-și umple buzunarele”

Multe din lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere de la nivelul județului Vaslui sunt departe de respectarea indicatorilor de calitate. Marius Arcăleanu, președintele Partidului Forța Dreptei Vaslui, a dat un exemplu în acest sens.

Este vorba despre satul Cîrja din orașul Murgeni, care în opinia liderului Forța Dreptei Vaslui „este reprezentarea clară a modului în care a fost administrat județul nostru în ultimii 30 de ani, în bătaie de joc, fără a fi atenți la nevoile cetățenilor, fără a încerca măcar să îi ajute și doar cu scopul precis de a-și “umple buzunarele”.

„Aici s-au efectuat lucrări de asfaltare a drumurilor, însă se vede clar că totul a fost o batjocură și o insultă la adresa locuitorilor numai dacă observăm cum iese iarba din asfalt. Numele satului Cîrja este strâns legat de alte nume sonore din județul nostru: Dumitru Buzatu și Farmazon. Din păcate, acesta nu este un caz izolat, iar tot ceea ce se întâmplă este imposibil de acceptat. Astfel de acțiuni trebuie să vină ca o rezolvare a problemelor existente, nu ca o altă modalitate de a “obține profit”, a precizat Marius Arcăleanu.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*