Home » Local » Excelența în afaceri premiată și în acest an la Vaslui!

Excelența în afaceri premiată și în acest an la Vaslui!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a organizat și în acest an cel mai important eveniment al mediului de afaceri din județ – Topul firmelor.

La eveniment au participat reprezentanții celor mai performante companii, parlamentari, membri ai guvernului, directori de bănci și oficialități locale.

Un număr de 1.478 de societăţi comerciale din judeţ s-au clasat pe primele zece locuri ale Topului Judeţean al Firmelor.

Firmele din top 10 cumulează o cifră de afaceri cu peste 16% mai mare decât cea de la ediţia precedentă şi un număr de salariaţi cu aproximativ 3% mai mare comparativ cu anul de referinţă 2021.

„Felicit firmele din județ care au performat, dezvoltându-și afacerile într-un an dificil. Instituția noastră rămâne un partener important pentru mediul de afaceri și asigur pe toți oamenii de afaceri din județ de o bună colaborare și pe viitor. Mulțumesc Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui pentru invitația de a participa la acest eveniment de bilanț și de evidențiere a oamenilor de afaceri, care mențin pe făgașul normal întreaga economie a județului”, a precizat Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Dintre firmele din judeţul Vaslui care au îndeplinit criteriile de intrare în clasament, 72 se regăsesc şi în Topul Naţional al Firmelor.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*