Home » Administratie » Proiectul de reabilitare a Bulevardului Traian s-a ridicat la peste 11 milioane de lei

Proiectul de reabilitare a Bulevardului Traian s-a ridicat la peste 11 milioane de lei

Primăria Vaslui a recepționat lucrările de la obiectivul de investiții reparații capitale strada Traian. Proiectul a fost finanțat din bugetul local, cu o valoare totală de 11.298.754 lei cu TVA.

Lucrările au constat în refacerea părții carosabile în lungime totală de 900 metri liniari, realizare trotuare, canalizații tehnice cu o lungime totală de 2090 metri liniari, marcaje și semnalizare rutieră.

Echipa de recepție a lucrărilor a fost formată din reprezentanți ai Primăriei municipiului Vaslui, ai Inspectoratului de Stat în Construcții și specialiști în drumuri. Termenul de realizare a lucrărilor a fost de 18 luni, garanția acestora fiind de 3 ani.

„Sperăm că noua infrastructură rutieră și pietonală va aduce cu sine un grad mai mare de satisfacție al participanților la trafic și al vasluienilor, în general. Lucrările recepționate vor fi completate de finalizarea pistei pentru biciclete și a iluminatului public, astfel ca, la final, întregul ansamblu al străzii Traian din municipiul nostru să aibă un aspect cât mai modern”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*